Re: De Pohoda - náklady prosím začínám
fa jste zapsala správně do r. 2008, úhrada bude v r.2009. Nejsem ted u pc s Pohodou, takže matně vzpomínám jak to tam je, ale myslím, že v záložce účetnictví najdete něco jako závěrka... práce na přelomu roku bez datové uzávěrky..to odklepnete a ste v roce 2009..a tam budete dělat vše s datem 2009.. i úhrady fa z r.2008. Do datové závěrky je DE za rok 2008 spojena s r.2009. teprve po datové závěrce se to rozdělí na 2 samostatné roky........najdete vše v POHODĚ v nápovědě.....silniční daň je daňový výdaj
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
16. 1. 2009 10:45
Prosím mám přijaté faktury DUZP 31.12. platby provedeny až v lednu 2009 - jsou to náklady za rok 2008 tel., internet.Fa mám zaúčtovány v přijatých fa. roku 2008 ale platby budu účtovat až v roce 2009.Může to tak zůstat nějak se mi to do nového roku převede?Nebo je mám zaúčtovat až do roku 2009 kdy je platím?Moc děkuji účtuji v Pohodě začínám.Ještě dotaz je silniční daň daňový náklad?Moc děkuji všem