Re: Daň z nemovitosti - bytová jednotka
Podíl se počítá, já teď nemám čas kouknout na formuláře, pokud Vám nikdo neodpoví dnes, tak se k Vašemu dotazu vrátím během zítřejšího dopoledne. Hezký den.
Re: Daň z nemovitosti - bytová jednotka
Tak jsem na to jukla a je to tak. Podlahovou výměru vynásobíte 1,2 a tím jsou vyřešeny ty společné části domu. Pokud vlastníte pozemek jen pod domem, tj. zastavěnou část, tak to je vše, jen to pak ještě vynásobíte koeficientem pro byt a obec.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Vláda bude i v květnu zasahovat do cen paliv. Mění se výpočet
Odhlášené zaměstnance už znovu najdete. ČSSZ opravila chybu
Daňové přiznání v ohrožení? Podání vám může zkomplikovat přetížený systém
Zaměstnavatel vás pozdě přihlásil k pojištění. Jaké nastanou komplikace?
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
19. 1. 2009 7:47
Prosím o radu,
v roce 2008 jsem se stala majitelkou bytu, přičemž součástí koupě je i podíl na parcele a na společných částech bytového domu. Jak tohle všechno dostanu do přiznání k dani z nemovitosti? Je mi jasné že v oddílu II. vyplním parcelu a uvedu část podílu, za byt je mi to taky jasné oddíl III., ale co ty společné části? Nevím zda to mám dělat já a v jaké části, nikde nevidím možnost uvedení podílu, nebo jestli to dělá správce domu za celý barák a my to pak platíme ve službách????
Děkuji!