Re: tiskopis vyúčtování daně z příj.-záv
taky jsem se s tím minulý týden trápila, zam -nec v naší firmě neměl ani bonusy, tzn. jsem vyplňovala vyúčtování se samýma 0,-- sl. 2,3,8,9 částka v Kč 0,-- zadní strana ř.1,7,8,9 =0,-- akorát jste mě trochu zmátla s poznámkou "...mimo datumu výplaty..." takže datumy do sl.1se nepíší ? já jsem je doplnila, takže asi budu muset pro nové tiskopisy. s tím bonusem bych to vyplnila stejně jako vy.
Re: tiskopis vyúčtování daně z příj.-záv
Asi jsem se špatně vyjádřila-datumy výplat jsem samozřejmě vypsala
(chtěla jsem tím říci, že u datumů jsem nepsala 0)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
19. 1. 2009 8:52
Máme 2 zaměstnance, oběma vychází od letoška daň 0,- Kč. Jeden pobírá daňový bonus na dítě 890,- Kč, který vyplácíme při mzdě a vždy jednou za cca čtvrtletí žádáme FU o vrácení ( naposledy za 7,8,a 9/08). Jak bude vypadat tiskopis roční vyúčtování? Chápu správně že mimo datumů výplaty, tam bude sl. 2 mělo být sraženo-0, sl.3 bylo sraženo-0 sl. 5b vyplacený bonus-590, sl. 8 mělo být odvedeno-0, sl. 9 bylo odvedeno-0? Na zadní straně se mi to poté projeví pouze v ř. 3a ( součet sloupce 5b) , v řádku 7, a v ř. 9 jako přeplatek. O jeho vrácení ( za období 10-12/08) budu opět žádat na zvláštních tiskopisech a částky již vrácené se nikde v tiskopise neobjeví? Za všechny rady děkuji