Re: Platové třídy stát.zaměstnanců?pomuz
Ve státní správě záleží na tom, jakou třídu mají v systemizaci přidělenou, podle toho ji máte. Přesto, že máte třeba vyšší vzdělání neznamená to , že ´budete mít automaticky vyšší třídu. Jestliže má zaměstnavatel volnou např. 8 třídu, buď ji vezmete nebo ne, to že byste mohla mít třeba i třídu 10 nic neznamená. On ji třeba prostě nemá.
Re: Platové třídy stát.zaměstnanců?pomuz
Jen doplňuji předchozího přispěvatele: ve státní správě nezáleží u platové třídy na vzdělání (až na odpočty let v případě, že máte vyšší třídu než vzdělání, na to se ale neptáte), ale na druhu nejkvalifikovanější práce, kterou máte v náplni.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
19. 1. 2009 12:53
Zdravím Vás, jsem státní uřednicí na socialce, mam na starosti těžké případy dom.násili aj. Mam VŠ vdělání. Nevíte někdo do které plat.třídy patřím? Přijde mi, že jsem o 2 třídy níž než bych měla být a dozvedela jsem se to od kolegyně. Rada bych si to s někým ověřila. Poradíte mi nekdo?
předem všem dekuji za rady.