Re: Neschopenka a dovolená
Možná to víte, ale píšete, že jste nováček, tak Vám jen připomínám, že i když je nadále nemocná, její prac. poměr 31.12. skončil, takže ji odhlašte na soc. Odhlášení kódem O proveďte i na její ZP dnem 31.12.08, kódem N 1.1.09 nahlásíte pokračování nemoci po skončení prac. poměru a kódem K pak nahlásíte ukončení nemoci (až skončí). Také jste jí měla vydat potvrzení o zaměstnání.
Re: Neschopenka a dovolená
Tohle jsem snad udělala všechno správně - odhláška OSSZ, VZP odhlášení a přihlášení, sebe jsem odhlásila z rejstříku MO, protože mě tohle tak znechutilo, že už žádného zaměstnance asi brát nebudu. Dala jsem ji i ELDP a zápočťák a na OSSZ mi řekli že přílohu s potvrzením nemoci jí pošlou automaticky sami, jak ukončí neschopenku. Děkuji za všechny příspěvky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
20. 1. 2009 12:50
Dobrý den.
Chtěla bych se jenom ujistit, zda je můj postup správně. Od 18.8.08 jsem zaměstnala jednu paní na určito do 31.12.2008, ale od 1.9.08 šla na neschopenku a do konce roku se nevrátila do práce a na neschopence je stále. Má nárok na poměrnou část dovolené? Já myslím, že ne, ale jistá si nejsem. ve mzdách jsem nováček.
Děkuji za odpovědi.