Re: PN z roku 2008 - ukončení a pokračov
Děkuji za reakci, myslím si to stejně, jde mi spíše o to, že PN je vystavena na novém formuláři, přitom, vzhledem k tomu, že je to pokračování, měla být asi vystavena na starém. Zlikviduju to ve starém režimu na novém tiskopise a hotovo, případná kontrola z nemocenské to snad pochopí.
Přeji příjemný zbytek víkendu :)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
24. 1. 2009 15:29
Prosím o radu:
zaměstnanec, který byl nemocný od 7.12.2008, mi donesl ukončení této PN (21.1.2009 schopen). Zároveň ale donesl i novou PN, na které je neschopen od 21.1.2009 - to znamená klasické pokračování PN (bez nového RO, placeno dále jako pokračující nemoc). Jenomže nová PN je vystavena na novém formuláři a já jsem na pochybách: neměla být vystavena ještě na starém formuláři, když je to vlastně pokračování, které by měla celé likvidovat organizace v režimu PN, které vznikly v loňském roce? Když to není nová PN, tak přece nebudu platit náhradu mzdy, ale budu pokračovat normálně v placení ND. Už z toho začínám blbnout... měl už někdo tento případ?
Za odpovědi děkuji.