Roční zúčtování a PPM

• (neregistrovaný)

26. 1. 2009 13:27

Dobrý den,
    zaměstnankyně v říjnu odešla na mateřskou, chtěla jsem se zeptat, zda ji klasicky provedu roční zúčtování nebo je tam nějaký rozdíl od normálního zaměstnance co bych měla vědět?
    Díky

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 26. 1. 2009 13:35

JiřinaH. (neregistrovaný)

Re: roční zúčtování a PPM
      Hlavně byste měla vědět, jestli si zaměstnankyně požádá nejdéle do 15,2, o roční zúčtování. To není Vaše starost, ale její.

• 26. 1. 2009 14:24

Monika 3 (neregistrovaný)

Datum 15.2. vím, ale myslíte, že jí mám růžové prohlášení zaslat k podpisu nebo čekat až se sama ozve?

• 26. 1. 2009 16:39

JiřinaH. (neregistrovaný)

Víte jak to je- teď má jiné starosti,ale přesto by to hlavně mělo zajímat ji. Protože Vy nemůžete vůbec vědět, zda nemá ještě nějakou jinou daňovou povinnost. Takže aktivita v tomto bodě se sakutečně nevyplácí.

• 26. 1. 2009 19:11

lenice (neregistrovaný)

Dobrý večer,
      mám podobný případ - RZD provedete normálně, pokud si paní do toho 15.2.2009 požádá. Já jsem to udělala tak, že jsem paní kontaktovala, aby si přišla podepsat "růžový papír". Jenomže to bylo shodou okolností v den termínu jejího porodu, tak jsme se domluvily na tom, že už nikam cestovat nebude, že přijde po porodu, až bude mít rodný list, aby si nahlásila miminko, a zároveň si podepíše to RZD, a to už bude mít doma i potvrzení pro odpočet PF a ŽP, takže to zvládneme všechno naráz a nemusí chodit natřikrát.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).