Re: roční zúčtování
Zaměstnavatel chce od minulého zaměstnavatele Potvrzení o zaměstnání, aby posoudil, jestli se pracovní poměry nepřekrývají. Z ÚP vám taky dají potvrzení o evidenci. Pokud nastupujete v průběhu měsíce, tak mzdová účetní v tom měsíci slevu zpravidla neuplatní.
Když podepíšete u obou, je to váš problém, protože v oddíle II. podepisujete: "Prohlašuji, že neuplatňji za stejné zdaňovací období...."
Re: roční zúčtování
To si nerozumíme.
Jestli vám navazuje zaměstnání, např. do 26.1. a druhé od 27.1., tak klidně můžete podepsat v den nástupu. Budete mít daněno zálohovou daní, kterou po skončení roku vyúčtujete. Ovšem ten druhý zaměstnavatel nesmí v lednu uplatnit slevu na poplatníka.
Nesmíte mít oba ty PP souběžně. Navazovat můžou, i když jsou oba ve stejném měsíci.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
26. 1. 2009 14:29
Chci se zeptat, když jsem při HPP měl i dohodu o provedení práce srážkovou daní v celkové výši kolem 2.000,-Kč. Může mi roční zúčtování udělat zaměstnavatel? Přikládá se k tomu i výdělek z dohody?
A ještě mám úplně lajckej dotaz, ale já tomu nerozumim. Když budu zaměstnanej př.do 15.11.2008 u jednoho zaměstnavatele mám tam podepsané prohlášení a od 16.11.2008 nastoupím k jinému zaměstnavateli také na HPP a podpíšu prohlášení, tak mám za ten listopad slevu u obou zaměstnavatelů. Děkuji