Re: vyplacená DPP bez zúčtování ve mzdě
jo, měla, o to nejde, jde o to, zda to tak účetně může být ... vím, že nemá ML ani výplatní pásku, kterou jsem jí povina dát... spíš mi jde o to, zda účetně se to nedá napadnout, ty peníze nikdo nezamlčí, v účetnictví budou, jen ve mzdách ne ...
Re: vyplacená DPP bez zúčtování ve mzdě
já už jsem mezitím přišla na to, že v listopadu, kdy jí to vyplatili, byla vlastně záloha na mzdu, tak to zúčtuji v lednu oproti té záloze dostane se mi to do mezd, konečne si "vytvořím" mzdový list :) a finanční účetní to bude mít ve mzdách a budeme tak spokojeni všichni, ale že mi to dalo si uvědomit, že to mohla být tzv. jen záloha na mzdu .. člověk se pořád učí, děkuji za příspěvek
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
27. 1. 2009 12:43
dobrý den, mzdová účetní neobdržela podklad k zúčtování DPP v částce brutto 3000 Kč v listopadu 08 a přitom firma této pracovnici dohodu vyplatila 3000 v čistém, protože jí to pokryla sleva. Mají výdajový pokladní doklad, ale finanční účetní to prý nemá proti čemu zúčtovat. Je velký problém ve mzdách, že to není proúčtované, tj. nebude mít ani mzdový list ? a s účetnictvím jako takovým je to také problém, když to není ve mzdách ?
známé se stejný případ stal také, ale účetní finanční v tom problém neviděla ...proti něčemu to vyúčtovala, ale já tomu fakt nerozumím. prosím o radu.