Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
28. 1. 2009 12:19
Dobrý den,
v dubnu mi bude končit MD a měla bych se vrátit do práce. Zaměstnavatel mi nabídl místo původní, které jsem před MD vykonávala, ale bohužel se u zaměstnavatele změnilo to, že kdysi byla na této pozici pracovní doba na jednosměnný provoz. Nyní je provoz dvousměnný, který si bohužel nemohu kvůli dítěti dovolit. V mé pracovní smlouvě mám uvedenou pracovní dobu v jednosměnném provozu, a proto myslím, že je překážka na straně zaměstnavatele, když vznikla změna u něj a měla bych nárok na odstupné? Zaměstnavatel mi ale řekl, že mi místo nabídl a pokud nenastoupím, nebudu mít nárok na odstupné. Můžete mi prosím poradit, jestli změna pracovní doby je překážka na straně zaměstnavatele, tzn. mám nárok na odstupné, protože mi zaměstnavatel nenabídl místo dle mé pracovní smlouvy? Krom té prac. doby je pracovní pozice dle smlouvy v pořádku - stejné pracovní zařazení i místo výkonu práce. Pouze ta pracovní doba.. Prosím poraďte.
Děkuji.