Prosím o pomoc PPM- příloha k žádosti o:
>Dobrý den, prosím o info. Vyplňuji přílohu k žádosti
>o: PPM. Vyjíždí mi z PC a je tam vše vyplněno kromě
>bodu i)
>Když jsem mluvila s programátorem, tak mě odbyl s tím,
>že u žádosti o ošetřovné a PPM se bod i) vůbec
>nevyplňuje. Proto jsem volala na OSSZ a tam mi bylo zděleno,
>že se tam ve všech případech vyplňují nemoci. Což jsem
>si myslela do této doby taky.
>Př. paní nástup na mateřskou má 12.1.2009, takže bych
>do bodu i) napsala nemoce od 22.4.2008-28.04.2008 a
>24.11.2008-11.1.2009 (OČR 6.5.2008 na pět dní-NEPÍŠI).
>Prosím o pomoc, mám v tom zmatek, děkuji
Re: Prosím o pomoc PPM- příloha k žádost
No, já jsem tam u žádostí o PPM nepsala nic, protože to tam na nic není potřeba. Je sice pravda, že v pokynech o tom nic není, ale velel mi tak zdravý rozum a lenost psát zbytečnosti :-)). Na OSSZ jsem to nesla před čtrnácti dny, a zatím se neozvali, že by jim to chybělo.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
29. 1. 2009 9:30
Dobrý den, prosím o info. Vyplňuji přílohu k žádosti o: PPM. Vyjíždí mi z PC a je tam vše vyplněno kromě bodu i)
Když jsem mluvila s programátorem, tak mě odbyl s tím, že u žádosti o ošetřovné a PPM se bod i) vůbec nevyplňuje. Proto jsem volala na OSSZ a tam mi bylo zděleno, že se tam ve všech případech vyplňují nemoci. Což jsem si myslela do této doby taky.
Př. paní nástup na mateřskou má 12.1.2009, takže bych do bodu i) napsala nemoce od 22.4.2008-28.04.2008 a 24.11.2008-11.1.2009 (OČR 6.5.2008 na pět dní-NEPÍŠI). Prosím o pomoc, mám v tom zmatek, děkuji