Re: zápočet v money? Prosím!
Jste moc hodná/ý Anonyme. Bohužel přebírám účetnictví od externí účetní jež pracovala na jiném místě v jiném programu a zatím nemám počáteční stavy. zadala jsem si jenom neuhrazené fa. Stále se plácám v konfiguraci zápočtů. Obávám se, že by mohl být problém ve vytvoření účtu 395 dala jsem Rozv, Akt, Nesaldovat saldo... achjo
Re: zápočet v money? Prosím!
Ale stejně,už i když nemáte počáteční stavy,ale máte loňské účetnictví a založený letošní rok,tak není problém tam ten dobropis najít.Pokud něco napiště ráda poradím.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
Od margarínu v televizi po nákupní AI agenty: Fascinující cesta e-commerce
Daňový trapas Říčan: Za vyšší daň z nemovitostí totiž může radnice, ne berňák
Vláda bude i v květnu zasahovat do cen paliv. Mění se výpočet
Odhlášené zaměstnance už znovu najdete. ČSSZ opravila chybu
29. 1. 2009 10:21
Mohl by mi někdo zkušený poradit, jak postupujete při vzájemném zápočtu? Vystavená fa v r 08 ( dohoda, že vystavíme tu samou v lednu a tu původní dobropisujeme), v lednu 09 potvrzený dobropis na původní fakturu. Přidala jsem si účet 395 (nebyl v účetní osnově) Předpokládám, že by to mělo projít 311/395 395/311. Bohužel mi nejde správně nastavit konfigurace. V seznamu vzájemných zápočtů nelze načíst ten dobropis. Pouze Stará a nová faktura :o(( už jsem docela zoufalá. Za každou radu velmi děkuji! a přeji krásný den!