Pracovní výkaz

• (neregistrovaný)

30. 1. 2009 11:55

Prosím Vás, nevíte někdo jestli je povinností zaměstnance, aby si veškeré odevzdané pracovní výkazy kopíroval? Je to nutné dodávat jako dokument na úřadech nebo stačí výplatní páska?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 30. 1. 2009 11:57

xy5

Re: Pracovní výkaz
      nechápu, nač potřebují na úřadech výplatní pásku
      nebo je podnik v konkurzu a on požaduje nevyplacené mzdy na úřadu práce?

• 30. 1. 2009 12:02

anonym (neregistrovaný)

Ale ne, já se ptám, většinou když jde člověk na úřad práce nebo do důchodu tak se to myslím má předkládat. Ale nejsem si tím jistá proto se ptám.

• 30. 1. 2009 12:17

Pet (neregistrovaný)

Zaměstnanec si to kopírovat nemusí, ale u nás to většinou dělají, aby si to pak mohli zkontrolovat s výplatnicí. Na úřadě práce ani při odchodu do důchodu to předkládat nemusíte, chtějí vždy jen vyplnit průměrný příjem. Teď se mi ale stalo toto: 5.2.09 máme nahlášenou kontrolu od OSSZ za rok 2008 a všechny výkazy pracovní doby po nás chtějí. Ptala jsem se na to jednoho účetního, jestli je to možné a on říkal, že je, že chtějí vidět hlavně podpisy, takže tam musím přinést originály, že to nesmí být ani vytisklé z účetního programu. A výplatnice po mně jednou chtěl jeden zaměstnanec kvůli půjčce.

• 30. 1. 2009 12:37

huhu (neregistrovaný)

K tomuto tématu mám ještě dotaz teďka za tento měsíc bylo 176 pracovních dnů, 1 x svátek... z toho odpracovaný počet hodin se píše tedy 168 a když si někdo vzal 1x dovolenou tak potom je to 160 a když někdo marodí tak se to taky odečitá?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).