Certifikát PostSiqnum

• (neregistrovaný)

30. 1. 2009 12:14

Dobrý den, chcem odevzdávat ELDP elektronicky a byli jsme odkázání na získání certifikátu u PostSignum. Máte někdo prosím zkušenosti? Díky

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 30. 1. 2009 17:40

Gita (neregistrovaný)

Re: Certifikát PostSiqnum
      Hledejte jinou firmu!!!!
      Postsignum je levné, ale vygenerovat klíč bez problémů se podaří jen asi někomu s IQ200, jinak já jsem si připadala jako debil.
      Mnoho kroků, poměrně těžkých a ještě musíte mít nějaký spec. programek nebo něco abyste to mohl používat. Používat to můžete jenom na PC na kterém jste vygenerovával žádost.
      Kolegové mi tvrdili, že jsou jiné fy, které tuto službu poskytují a je to v pohodě.
      Tak to je moje osobní zkušenost, kterou Vám ráda předávám.
      Hodně štěstí!

• 30. 1. 2009 19:18

Vladimír 2

IQ 200 nemám ale zvládnul jsem to před čtyřmi lety
      a funguje to (stále skoro furt). Zkuste to taky.
      Vlevo dole = Generování žádosti .. potom na flešku a šupity na poštu (předtím se tam domluvit).
      Kdyby teklo do bot tak vím na té 800 ... pomohou.
      Těch 190,- Kč co zaplatíte ušetříte nejdéle za rok
      Hodě štěstí

• 31. 1. 2009 14:53

Vlad

To jsou informace poměrně zavádějící. PostSignum používám od samého počátku, protože ceny jiných certifikačních autorit (cca 700,- Kč) mi připadaly hodně nadsazené. Za tento certifikát dáte 190,- za rok a má naprosto všechno, co má mít. Ten speciální prográmek o kterém mluvíte, je nutné použít pouze jednou a to při generaci žádosti. Stejně tak není pravda, že tento podpis můžete používat jen na počítači, ze kterého jste generovali žádost. Na tomto počítači ho pouze poprvé musíte naimportovat do systému. Při dalším exportu a přenosu jinam ho lze používat všude.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).