Re: Neschopenka II až V. díl - co s tím?
doplňuji, mám dokonce i VI. díl....
Takže bych si měla ponechat jen III. díl a zbytek vrátit zam-ci, že? Pokud bude nemocen více jak 14 dní, tak mi přinese IV. díl a ten budu zasílat spolu s přílohou žádosti o .... na OSSZ a pokud nebude nemocen více jak 14 dní, tak mi přinese V. díl a to už nebudu posílat na OSSZ. A co s tím dílem VI? Ten by si měl nechat zam-ec a lékař by to měl pak poslat na sociálku?
prosím spěchá..... :-))
>>Dobrý den,
>>a už je to tady...... mám před sebou poprvé v tomto
>>roce novou neschopenku zam-ce. Přinesl mi II. díl až
>>V.
>>díl. Co s tím vším mám prosím Vás provést?
>
>doplňuji, mám dokonce i VI. díl....
>Takže bych si měla ponechat jen III. díl a zbytek
>vrátit zam-ci, že? Pokud bude nemocen více jak 14 dní, tak
>mi přinese IV. díl a ten budu zasílat spolu s přílohou
>žádosti o .... na OSSZ a pokud nebude nemocen více jak
>14 dní, tak mi přinese V. díl a to už nebudu posílat
>na OSSZ. A co s tím dílem VI? Ten by si měl nechat
>zam-ec a lékař by to měl pak poslat na sociálku?
Re: prosím spěchá..... :-))
III. díl Vám měl odezvdat při počátku nemoci, pokud bude marodit déle jak 14 dní, donese IV. díl (vzadu musí zaměstnanec vyplnit), ten odevzdáte spolu s přílohou na sociálku. V. díl je ukončení nemoci. Myslím, že II. a VI. díl se Vám neměl dostat do rukou, po zaměstnanci bych je poslala lékaři zpět.
Re: prosím spěchá..... :-))
ano, ale ještě Vám musí dodat Potvrzení o trvání PN (jak na náhradu mzdy, pokud je delší nemoc než 14 KD), a na konci měsíce i k IV. dílu, který společně s Přílohou k žádosti zasíláte na OSSZ
pokud je nemocný do 14 KD, pak doloží III. díl (začátek), V. díl (konec - na ten vyplatíte náhradu mzdy), pokud doloží IV. díl, tak s ním nic dál neděláte, jen ho založíte k III. a V. dílu do složky, kde máte toto založené
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
2. 2. 2009 11:28
Dobrý den,
a už je to tady...... mám před sebou poprvé v tomto roce novou neschopenku zam-ce. Přinesl mi II. díl až V. díl. Co s tím vším mám prosím Vás provést?