Re: Roční zúčtování
Potvrzení mi dala všechno, jenom jestli není problém v tom, že v 9 a 10/2008 pobírala odstupné z předchozího zaměstnání a taky v těchto měsících byla jinde zaměsnána. V obou ji to bylo daněno zálohovou daní.
Na jednom mám napsáno, že podepsala prohlášení na měsíce 1-5 2008 a v druhém 9-10/2008.
Re: Roční zúčtování
V zákoně píšou, že můžete udělat RZD, když pobíral mzdu od více plátců daně postupně včetně mezd zúčtovaných nebo vyplacených poplatníkovi těmito plátci dodatečně v době, kdy poplatník pro ně již nevykonával závislou činnost.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
3. 2. 2009 8:21
Zaměstnankyně zaměstnána v roce 2008 od 1.1.2008 do 31.5.2008 v jedné firmě, po ukončení PP pobírala do 10/2008 od nich odstupné, které ji měsíčně vypláceli a zdaňovali asi postupně, že?
V 9/2008 a 10/2008 zaměstnána jinde, zde taky podepsala prohlášení. Jedná se mi o to, že se překrývá doba druhého zaměstnání s odstupným z prvního.
Můžu provést roční zúčtování?