Re: Prohlášení a roční zúčtování
Děkuji oběma! A prosím - nemáte ještě zkušenosti s exekucemi? Jak je počítat vím, ale teď mi dorazila druhá nepřednostní pohledávka. Vím, že ji budu srážet až po uspokojení první, ale musím to tomu druhému, který mi ji poslal oznámit?
Re: Prohlášení a roční zúčtování
Měla by jste soudnímu exekutorovi sdělit, že sražky ze mzdy na základě EP nemohou být v současné době prováděny z důvodu předešlé exekuce a že budou prováděny povinnému na na základě doručeného EP (č.j.) po uhrazení dlužné pohledávky pro předešlého oprávněného.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
4. 2. 2009 6:14
Dobrý den,
prosím o radu. Začínám a je toho na mě nějak hodně. V případě prohlášení, které se má podepsat do 15.2., zaměstnanci mi jej už podepsali a přinesli potřebné doklady pro roční zúčtování. Jen mi prosím řekněte, musím někde toto dokládat. Myslím FÚ atd. Jak to probíhá potom? S čím vším jít? Děkuji, že poradíte začátečníkovi :-)