Odvod soc. v mínusu

• (neregistrovaný)

4. 2. 2009 10:59

Dobrý den,
    máme jen jednoho zaměstnance, který onemocněl 5.1., tudíž rozdíl mezi odvodem pojistného a vyplacenou náhradou mzdy je v mínusu. Co s tím? Mám počkat, až budeme mít další měsíc odvod pojistného a o tuto částku si odvod snížit (zaměstnanec ale bude na delší pracovní neschopnosti, takže nástup nejdříve v březnu) anebo nám tuto částku sociálka vyplatí.
    Nemohu to nikde najít a ani si nepamatuji, že by nám něco takového říkali na školení.
    Děkuji moc

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 4. 2. 2009 11:06

J (neregistrovaný)

Re: Odvod soc. v mínusu
      Myslím, že se žádá soc. o vyplacení ale nejsem si jista.Zkuste si raději zavolat,u nás jsou ochotní,určitě Vám poradí.A dejte vědět.

• 4. 2. 2009 11:15

K.a.t.k.a (neregistrovaný)

No právě, u nás nejsou vůbec ochotni :-(. Když jsme byli odevzdávat nemocenkou po 14 dnu, tak na nás byli fakt hodně hnusní a sprostí, jako co je otravujeme...... :-( Vubec s ničím nám neporadili. Nebýt školení, které jsem absolvovala, tak si s tou nemocenskou vůbec neporadím.

• 4. 2. 2009 11:31

J (neregistrovaný)

Na druhé straně přehledu je poučení,jak vyplňovat a tam píšou, že si máte písemně, neodkazují na tiskopis, tak asi volnou formou, zažádat na jaký účet chcete přeplatek zaslat.

• 4. 2. 2009 11:33

K.a.t.k.a (neregistrovaný)

Děkuji moc za odpověď. Mám formulář jen v elektronické podobě a tam druhou stranu nemám. Tak to si ho hned na sociálce vyzvednu a přečtu druhou stranu :-)
      Děkuji

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).