Re: kontrola DPH
Tam,kde tisknete přiznání by měla být nějaká sestava.Jedná se vlastně o soupis všech údajů, které vstupují do DPH.Jinak §100 zákona
Re: kontrola DPH
Když zpracováváte DPH,tak vám většina (myslím že každý) SW vytiskne i k formuláři všechny doklady, které se týkají tohoto přiznání za to konkrétní období! Tj.všechny přijaté i vydané fa, pokladnu, daňové zálohy atd. Podle tohoto budou kontrolovat správnost přiznání. Já si to tisknu ihned při zpracování a nechávám založené s kopií přiznání DPH.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
5. 2. 2009 7:10
dobrý den, zítra jdeme na kontrolu na FÚ s DPH. Mám připravené doklady, kterých se to týká (na nich je zapsaná zaúčtovaná předkontace) a přehled dokladů. V diskusi jsem četla, že by je snad mělo zajímat i zaúčtovaní? Program mi žádný takový podklad neumoýňuje vytisknout. Co tedy všechno donést na FÚ? jdeme poprvé. děkuji moc za názory