Re: Sleva na dani pro pracujícího studen
Sleva se uplatňuje při prezenční formě studia do 26 let, při studiu v doktorském studijním programu do dovršení 28 let. V případě, že jste skončila studium v červnu 08 náleží vám sleva i za červenec a srpen (pokud jste nikde nepracovala), nastoupila-li jste 1. září 08 pak za září už vám sleva nenáleží
Re: Sleva na dani pro pracujícího studen
Musím vás opravit, teď jsem si přečetla zákon a nárok od září opět mám, i když studuji dálkovou formu studia Viz § 12 zákona o státní sociální podpoře a § 35ba odst. 1 písm. f) zákona o daních z příjmů, ale i tak děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
Od margarínu v televizi po nákupní AI agenty: Fascinující cesta e-commerce
Daňový trapas Říčan: Za vyšší daň z nemovitostí totiž může radnice, ne berňák
5. 2. 2009 12:27
Dobrý den,
pracuji už od července 2007. V červnu roku 2008 jsem ukončila studium na VOŠ - v roce 2007 jsem uplatnila slevu na studenta (studovala jsem denní studium s individuálním plánem). Hned v září 2008 jsem nastoupila na VŠ - dálkové studium. Chtěla bych se zeptat, zda mám nárok na slevu na dani na studenta, i když studuji dálkově (daňové přiznání si podávám sama) a zda je nárok i za červenec i srpen, když jsem věděla, že jsem přijata na VŠ. Děkuji