DPP od 6. do 10. měsíce - potvrzení

• (neregistrovaný)

6. 2. 2009 12:04

Dobrý den,měli jsme uzavřenou DPP na objednávání potravin od 6.-10. měsíce s tím, že bude vyplacena jednorázová odměna 19000,- čistého. odvedli jsme zálohovou daň 3.360,- v listopadu FÚ. Paní te´d ale chce vystavit potvrzení o zd. příjmech jen za měsíce prázdnin, čili 7. a 8. měsíc. Mohu to takto udělat, když jsme v průběhu dań neodváděli?? Docela mě dostala, že nechce mít v potvrzení 6.-10. měsíc. Nevím jak jí mám vysvětlit, že to nemohu rozkouskovat. prosím poraďte co stím.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 6. 2. 2009 12:13

bbb (neregistrovaný)

Re: DPP od 6. do 10. měsíce - potvrzení
      Myslím si, že nelze nepravdivě uvádět období kdy pracovala, byť má jednorázovou odměnu. Období bych napsala podle smlouvy (6.-10.) a vůbec mě nezajímá co paní chce. O co jí vlastně jde?

• 6. 2. 2009 12:59

Jana O. (neregistrovaný)

Právě jí to taky nechci vypisovat pouze na prázdninové měsíce, protože kdyby to pak kontroloval FÚ a viděl, že na DPP je sjednan termín v 6.-10.měsíci a na potvrzení pouze 7.a 8. měsíc, tak by to byl průšvih. Vystavím prostě 6.-10. a když se jí to nelíbí, tak ať si to do přiznání nedává. To jsou takové osoby, které si rádi vymyšlí a neví co by.

• 6. 2. 2009 13:08

bbb (neregistrovaný)

souhlasím s vámi, a ať si to vyřeší sama, hezký a klidný víkend

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).