Re: Oaza zvukaři
My platíme každoročně za 1 rádio v kanceláři a 1 autorádio, sice nejsme nadšeni platit zbytečně za autorádio, když jezdí sotva párkrát do roka, ale bohužel je v majetku společnosti, tak platit musíme. A ještě musíme platit čvrtletně poplatek českým radiokomunikacím či jak se jmenují.
ano, oaze platíme jedny poplatky a ještě další poplatky českým radiokomunikacím. dohromady pres dvanact stovek
Vnášíte do toho trochu chaos. Za televizi a radio v provozovně platíte OSA nikoliv OAZA. Zvukaři se splašili v poslední době a zatím neznám nikoho, kdo by jim platil......vše je ještě poněkud v plenkách. To by se za chvíli mohli ozvat návrháří kostýmu, kulisáci a svačinářky:)) neplatím jim nic, dávám (s velkou nechutí) jen OSA.
Můžete mi objasnit, co platíte radiokomunikacím? Podle mne byste měla hradit koncesionářský poplatek Rozhlasu a ČT. Za přístroje v provozovně............
Teď se omlouvám ty radiokomunikace jsem myslela Rozhlas, ten platíme čtvrtletně, nejsem v práci, tak jsem netušila že se to nejmenuje radiokomunikace ale prostě rozhlas. Ale OAZE tedy bohužel platííme. Je s nimi podepsaná smlouva a každoročně vystavují fakturu. Můžu se zeptat co je to ta OSA?? Těm se také platí poplatky?? To opravdu nevím, jsem v práci něco přes rok a těmto jsme myslím ani nic neplatili.
To není v plenkách, můj klient /má malou restauraci/ již mi přinesl od OAZY - ochranná asociace zvukařů oficielní LICENČNÍ SMLOUVU, kde chtějí vědět, kolik má
v provozovně radiopřijímačů, televizorů a ostatních přijímačů, umožňujících příjem rozhlasového vysílání.
Přehazujeme to na stoleu zleva doprava a nevíme, co s tím. Vůbec se mu do toho nechce, samozřejmě. Už platí OSE a také INTERGRAMU celkem ronč+ě cca 30 tis.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
7. 2. 2009 8:30
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s poplatky tomuto sdružení?
Provozuji prodejnu elektro kde běží až 10 TV, ale se staženým zvukem tak mě připadá nesmyslné platit za počty reproduktorů.
TV a rozhlasové poplatky hradím pouze za jeden přístroj.
Děkuji za vaše poznatky.