Místo výkonu povolání

• (neregistrovaný)

8. 2. 2009 8:21

Dobrý den,mám uvedeno ve smlouvě místo výkonu práce: v sídle zaměstnavatele dle výpisu obchodního rejstříku a dále v místech v rámci rozsahu činnosti zaměstnavatele a pracovní náplně zaměstnavatele. Místo výkonu zaměstnavatele je uvedeno dle OR v Ústí nad Labem (IČO 25032623),alespon tak jsem to pochopila.Bylo sděleno,že moje pracovní pozice je převedena z Ustí n.L. do Prahy.Mé trvalé bydliště je taktéž v severních Čechách. Mám nárok na odstupné? Pokud ne a já budu souhlasit s převodem do Prahy-mám nárok alespon na cestovní náhrady vzniklé dojížděním?Zaměstnavatel mi nechce vyplatit odstupné,avšak ústně mi přislíbil odměnu ve výše dvojnásobku průměrného měsíčního příjmu-v den, kdy jsem měla podepsat dohodu o rozvázání prac.poměru a měla mi být tato částka vyplacena, mi sdělil jednatel firmy,že tyto peníze nemá a nařídil mi práci z domova od 2.2. do 6.2.09 s tím,že jediným mým úkolem je samostudium. Jak postupovat dál? Zítra bych měla nastoupit do zaměstnání,ale mám obavy,že mi nebude umožněn vstup či nebudu mít na svém pracovišti podmínky k výkonu své práce (PC,připojení,...) a od svého zaměstnavatele již mohu sotva očekávat něco pozitivního :(

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).