Re: Daňové přiznání
Pokud nejste povinna podávat daňové přiznání, pak můžete požádat o roční zúčtování u svého zaměstanavtele. Ale vzhledem k tomu, že jste s největší pravděpodobností žádnou daň nezaplatila (koukněte na pásky, pokud jste čerpala nějakou dovolenou...), je to zbytečné. Pokud žádná daň nenbyla zaplacena, nikdo vám také žádnou nevrátí...
Re: Daňové přiznání
Aha tak děkuji, zjistím jak je to s tou dovolenou, ale myslím že žádnou mi nepropláceli to bylo v r. 2007.
jo a žiji s přítelem na psí knížku...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
Od margarínu v televizi po nákupní AI agenty: Fascinující cesta e-commerce
Daňový trapas Říčan: Za vyšší daň z nemovitostí totiž může radnice, ne berňák
8. 2. 2009 15:13
Ahoj myslíte,že má smysl si podávat daňové přiznání - roční zůčtování když jsem v loňském roce od ledna do června byla na rizikovém těhotenství - nemocnskou mi vyplácel zaměstnavatel a pak jsem 3 měsíce byla na mateřské bylo mi též vyplaceno porodné a z ní jsem šla na rodičovskou.
Děkuji za názor