Re: chybná náhrada za dovolenou
Příjmy vyplácené do 31.1. se rozumí příjmy týkající se roku 2008 tzn. že někdo měl zúčtovanou výplatu za 12/2008, ale vyplacenou až v březnu, tak to do vyplacené do 31.1. nepatří.
Já bych asi opravila ručně prosinec, v ročním zúčtování bych to vrátila. Ale správně se to má všechno opravit a pak spustit roční zúčtování. Tyto opravy se pak ocitnou v těch různých přílohách co jsou k Vyúčtování daně z příjmu ze záv.činnosti,
Zkuste FÚ možná natrefíte na někoho kdo pomůže
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
9. 2. 2009 15:14
Dobrý den, po aktualizaci programu jsem si něco "udělala" s náhradou mzdy za dovolenou a u jednoho pracovníka jsem měla za prosinec chybně spočítanou náhradu - vyšší. Poradíte mi co udělat, když mám vlastně špatnou mzdu? Mám to opravit a přeúčtovat a srovnat ve výplatě za leden? Co mi to udělá s ročním zúčtováním? (je tam nějaká ta kolonka v Potvrzení o zdanitelných příjmech na příjmy vyplacené do 31.1.) Věděl by někdo prosím? Děkuji Bára