Re: Pokračování pracovní neschop - Pohod
Taky jsem měla tento problem a přidávám odpověď přímo ze Stormware Nepřítomnost zadejte dotyčnému zaměstnanci -nepřítomnost např. od 3.12.2008 do 31.12.2008.
Poté se postavte kurzorem myši do pole Do a klikněte pravým tlačítkem myši. Zobrazí se Vám místní nabídka s volbou Vložit pokračování. Na základě této volby se Vám vygeneruje nemoc do dalšího měsíce tedy od 1.1. 2009 ve sloupci Navazuje bude vyplněno pokračuje. Je potřeba v případě pokračování nemoci nemoc navazovat.
Po vystavení mezd již nebudete mít za nemoc pokračující z r. 2008 vypočítány náhrady. Tento fakt můžete překontrolovat ve vystavených mzdách na záložce Náhrady.
Iveta
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
9. 2. 2009 20:14
Dobrý večer, zpracovávám mzdy v Pohodě a u paní, co pokračuje v pracovní neschopnosti z roku 2008 (trvá do 7.1.09) mi program spočítal náhradu. Tady by neměla přeci být ne? Je to stará neschopnost, tedy podle starých pravidel a platí ji OSSZ. Určitě mám jen něco špatně nastaveného nebo zadaného, ale nemůžu na to přijít. Poradíte někdo prosím. Díky J.