Pokračování pracovní neschop - Pohoda

• (neregistrovaný)

9. 2. 2009 20:14

Dobrý večer, zpracovávám mzdy v Pohodě a u paní, co pokračuje v pracovní neschopnosti z roku 2008 (trvá do 7.1.09) mi program spočítal náhradu. Tady by neměla přeci být ne? Je to stará neschopnost, tedy podle starých pravidel a platí ji OSSZ. Určitě mám jen něco špatně nastaveného nebo zadaného, ale nemůžu na to přijít. Poradíte někdo prosím. Díky J.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 10. 2. 2009 11:53

IK (neregistrovaný)

Re: Pokračování pracovní neschop - Pohod
      Taky jsem měla tento problem a přidávám odpověď přímo ze Stormware Nepřítomnost zadejte dotyčnému zaměstnanci -nepřítomnost např. od 3.12.2008 do 31.12.2008.
      Poté se postavte kurzorem myši do pole Do a klikněte pravým tlačítkem myši. Zobrazí se Vám místní nabídka s volbou Vložit pokračování. Na základě této volby se Vám vygeneruje nemoc do dalšího měsíce tedy od 1.1. 2009 ve sloupci Navazuje bude vyplněno pokračuje. Je potřeba v případě pokračování nemoci nemoc navazovat.

Po vystavení mezd již nebudete mít za nemoc pokračující z r. 2008 vypočítány náhrady. Tento fakt můžete překontrolovat ve vystavených mzdách na záložce Náhrady.
      Iveta

• 10. 2. 2009 12:51

J. (neregistrovaný)

Re: Pokračování pracovní neschop - Pohod
      Moc Vám děkuji, to samé mi řekli na zákaznické podpoře a už to mám hotové.
      Ta Pohoda je opravdu bezva. J

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).