Re: praacovní doba rozdelena na 4 anebo2
Nejde mi o príplatek, ale chodit jenom na 2 hodiny dopoledne nebo 4 hodiny a pak 2 hodiny denne odpoledne..to si nic nemuzu zaridit..ani lekare, ani urady....co to je za pracovni dobu? Jen proto aby vedouci nemusel aodpoledne delat? hm zajimavy ..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
11. 2. 2009 12:45
Dobry den, chtela bych se zeptat, delam jako prodavacka v potravinach s prac. dobou otvirani od 6-12 a 15-17 hod. Jsem tam spokojena ale nova pani vedouci...Slovenka ..nam upravila pracovni dobu tak , ze chodim denne na 4 nebo 2 hodiny dopoledne a 2 hod odpoledne..mam 37.5 hod. podle pracovni smlouvy a takhle upravene kratke smeny se mi nelibi a ani moji kolegyny. Dela to jen z duvodu aby ona nemusela delat odpoledne protoze je "z daleka". Vedela prece kam jde do prace a jaka je pracovni doba .Je podle zakona mozny takhle smeny rozdelit? Dekuji moc za odpoved