Re: VO uz mate novy VS na sociálku?
mÁM STEJNÝ PROBLÉM JAKO VY. mINULÝ TÝDEN JSEM SE NA TO PTALA NA OSSZ A TAM MI ŘEKLI, AŤ ZA LEDEN pošlu přehled + platbu na starý účet se starým variabilem. Přehled jsem dnes odevzdala a tužkou na něj napsala, že po dohodě platbu posílám na starý účet se starým VS. V březnu se půjdu na ossz znovu informovat. Nebo telefonicky.
Re: VO uz mate novy VS na sociálku?
Týká, jen pokud si platíte nemocenské. Potom máte platit na dva účty, aby si bankovní sektor vydělal na poplatcích. :-))
Na celé věci je kouzelné, že zákon je z roku 2006 a ti neumětelové ho nedokáží za 2 roky připravit do praxe.
Hezký den!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
12. 2. 2009 18:27
Nevím zda jsem zase poslední ale dosud me nedosel novy VS ze socialky. Byl jsem VO a nic neprislo. Zadny dopis o zmene uctu ani novy VS. Zitra mam posilat prehled a nevim s jakym VS.
Dnes jsem volal na socialku a tam mi rekli, ze u me VO neni zadny VS vygenerovany - ze se to snad nedelalo nebo to nefunguje.
Ale nasli tam muj VS ktery se vytvoril z meho puvodniho VS pro male organizace - ale pry nevi zda to plati, mam si volat zitra odpovedneho pracovnika. :-)
Co delam byvale MO tak vsem jiz novy VS a nove cislo uctu prislo.
Jen ja VO jsem plonkovy. :-)