Re: Evidence docházky
ten zam-ec má svého nadřízeného, ten by měl vědět, zda opravdu v práci byl
může se stát, že tento zam-ec si "zapomene" odpíchnout vždy, když přijde pozdě do práce, takže není správné mu dopisovat hodiny, neboť by to mohlo dělat rozbroje mezi ostatními zam-ci, kteří prac. dobu dodržují
máte nenárokové složky jako prémie apod.? Tak je použijte - zkraťte je nebo odejměte
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
13. 2. 2009 6:25
Dobrý den, máme ve firmě cca 50 zaměstnanců, každý má chipovou kartu na označení docházky..tzn. příchody, odchody, lékař atd.. Samozřejmě se stane,že někteří tzv. zapomenou..
Dá se říct,že se jedná pořád o ty stejný zaměstnance...
Já jsem vytíženo dost a nebaví mne neustále na výplatnice psát..POZOR nemáte označen xx.xx.xxxx příchod nebo odchod..
Můžete mi někdo napsat jak se tomu dá zabránit nebo jak to udělat,aby pořád nezapomínali...
Jak to funguje u Vás ve firmách.. Jsou placeni hodinově a já se někdy potom dohaduji do kdy byl v práci..protože nemá označen odchod a ještě na ten den má propustku k lékaři a v příchod označen má..