Re: úroky z úvěru co doložit
Doložil také Potvrzení o úroku z banky? Originál? Na smlouvě musí být uvedeno že se jednalo o koupi bytu..údržbu..atd,doloží také výpis z katastru že je vlastníkem a pokud je na smlouvě ještě někdo jiný jako dlužník,tak čestné prohlášení,že on nebude uplatnovat úroky.Také jsem je nechávala podepsat na všechny kopie,že souhlasí s orginálem a jejich podpis.Proč počítáte poměrnou část to nevím,na tom potvrzení z banky jsou již úroky vypočteny.
Re: úroky z úvěru co doložit
Stačí ona...čestně prohlašuji,že neuplatnňuji odečet úroků v roce 2008 z poskytnutého úvěru č........datum,podpis,adresa.V podstatě si za to ručí oni,že je to tak,taky na danovém prohlášení podepisuje on,že je vše pravda.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
13. 2. 2009 9:48
Dobrý den, zaměstnanec mi přinesl do ročního vyúčt.daní potvrzení o poskytnutém úvěru a chce odečíst z daní. Provádím toto prvně. Takže jsem okopírovala Smlouvu o poskyt.úvěru.Prosím, co je dál potřeba? Stačí okopírovat OP, kde má trvalý pobyt? Výše zaplacených úroků činí 65576,30 Kč,za období únor - prosinec 08. Takže uplatním poměrnou část, tj. 11/12 = 60111,60 Kč. Moc děkuji trpělivé mzdovce,která mi poradí. Děkuji