Formulář vyúčtování daně z příjmů FO

• (neregistrovaný)

14. 2. 2009 16:53

Dobrý den, mám problém s kolonkami. Vyplňuji formulář Vyúčtování daně z příjmů FO ze ZČ........ a nevím kam mám dát: Každý měsíc nám zálohy daně nepokrily bonusy, takže jsme každý měsíc žádaly FÚ o vrácení bonusů, takže do kterých kolonek mám dát mínusové bonusy a zároveň vrácené bonusy od FÚ (vždy do 30*ti dnů). A v březnu 2008 navíc kromě těchto vrácených měsíčních bonusů ještě vrácení daně od FÚ z ročních vyrovnání a vrácení bonusů od FÚ z ročního vyrovnání. Nějak mi chybí kolonky. Už jsem z toho fakt BLÁZEN. Neporadí někdo chytrý, prosíííím.. Děkuji.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 14. 2. 2009 20:00

MMM (neregistrovaný)

Re: Formulář vyúčtování daně z příjmů FO
      Částku bonusů, kterou pokryly zálohy(měsíční) do sl.5a část I.
      Celkový objem vyplacených bonusů(část,kterou pokryly zálohy+část o kterou jste žádala FU) do sl. 5b část I. celkovou sumu pak do sl.3a část II.
      Částku, kterou Vám pokázal FU na zákl.měs.žádostí na nepokryté bonusy do sl.4a část II.
      Částku doplatku bonusů z ročního vyúčt.(z předch.roku) do okénka 6a str.1 nikam jinam
      Částku přeplatku z ročního vyúčt. 07 okénko 6 str.1, sl.3 část II.
      Částku vráceného přeplatku od FU z ročního vyúčt.07 sl.4 část II.

• 14. 2. 2009 22:39

Hanča (neregistrovaný)

No tedy, ani nevím, jak Vám poděkovat. Tak se do toho pustím. Děkuji mockrát, já už myslela, že to PC snad umlátím.

• 16. 2. 2009 9:01

Zuzana J (neregistrovaný)

Dovolím si vstoupit, stáhla jsem si šablonu a okénko 6 str. 1 obsahuje vzorec z části I.součet sloupec 5. Já jsem ale žádné zálohy neplatila, tudíž neponižovala, přeplatek 07 mi byl z FU vrácen. Tak to do okénka 6 str.1 vepíšu "natvrdo" Zaráží mně ale, žeby šablona nepočítala správně. Prosím poraďte, zabila jsem nad tím nedelní odpoledne a pořád jsem to nevyplnila.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).