Re: Formulář vyúčtování daně z příjmů FO
Částku bonusů, kterou pokryly zálohy(měsíční) do sl.5a část I.
Celkový objem vyplacených bonusů(část,kterou pokryly zálohy+část o kterou jste žádala FU) do sl. 5b část I. celkovou sumu pak do sl.3a část II.
Částku, kterou Vám pokázal FU na zákl.měs.žádostí na nepokryté bonusy do sl.4a část II.
Částku doplatku bonusů z ročního vyúčt.(z předch.roku) do okénka 6a str.1 nikam jinam
Částku přeplatku z ročního vyúčt. 07 okénko 6 str.1, sl.3 část II.
Částku vráceného přeplatku od FU z ročního vyúčt.07 sl.4 část II.
Re: Formulář vyúčtování daně z příjmů FO
Dovolím si vstoupit, stáhla jsem si šablonu a okénko 6 str. 1 obsahuje vzorec z části I.součet sloupec 5. Já jsem ale žádné zálohy neplatila, tudíž neponižovala, přeplatek 07 mi byl z FU vrácen. Tak to do okénka 6 str.1 vepíšu "natvrdo" Zaráží mně ale, žeby šablona nepočítala správně. Prosím poraďte, zabila jsem nad tím nedelní odpoledne a pořád jsem to nevyplnila.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
14. 2. 2009 16:53
Dobrý den, mám problém s kolonkami. Vyplňuji formulář Vyúčtování daně z příjmů FO ze ZČ........ a nevím kam mám dát: Každý měsíc nám zálohy daně nepokrily bonusy, takže jsme každý měsíc žádaly FÚ o vrácení bonusů, takže do kterých kolonek mám dát mínusové bonusy a zároveň vrácené bonusy od FÚ (vždy do 30*ti dnů). A v březnu 2008 navíc kromě těchto vrácených měsíčních bonusů ještě vrácení daně od FÚ z ročních vyrovnání a vrácení bonusů od FÚ z ročního vyrovnání. Nějak mi chybí kolonky. Už jsem z toho fakt BLÁZEN. Neporadí někdo chytrý, prosíííím.. Děkuji.