Re: Roč. zúčtování - úvěr + živ. pojiště
K úrokům-potvrzení z družstva,že se stal členem,kopie OP že tam má trvalé bydliště,jestliže je na smlouvě napsaný ještě někdo jiný tak čestné prohlášení že on to uplatnovt nebude.Ještě se mi nestalo že kdo dostal potvrzení ze životka nemě by na to nárok,ale přesto bych smlouvy kontrolovala,vyčíst by to mělo být.Mě zaměstnanci předkládali různé návrhy smluv,ale doma měli zaslané smlouvy,tak at zkusí ještě dohledat.To je můj názor.
Re: Roč. zúčtování - úvěr + živ. pojiště
Já bych chtěla vidět smlouvu, může se od návrhu dost lišit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
16. 2. 2009 12:11
Zaměstanec doložil smlouvu o poskytnutí úvěru ze staveb. spoření + potvrzení o zaplacení úroků (úvěr poskytnut na převod členských práv a povinností v družstvu nebo podílu na právnické osobě §6, odst. 1 h). Jaké další doklady mám požadovat k roč. zúčtování daně? Dále má 2 smlouvy o život. pojištění, z nich ale nejde vyčíst, zda smlouva končí až po dožití 60ti let. Smlouvy jsou sepsány 2003. Dá se spolehnout na to, že jsou podmínky splněny, když pojišťovna zašle potvrzení a odkazuje na zákon, dle kterého lze zaplacené pojistné odečíst??
Díky zkušenějším za odpověď