Re: dostanu výpověď?
Ze dne na den bez práce nebudete,to byste musel přistoupit na ukončení PP dohodou. Jestliže se bude propouštět pro nadbytečnost a tak byste to musel mít formulované ve výpovědi, která začíná bežet následující měs íc a je dvouměsíční,tak máte dle ZP práce nárok na odstupné.Podívejte se na lištu zákony.Snížit výplatu Vám může na 60% a to musí oznámit na ÚP
Re: dostanu výpověď?
Snížit mzdu může i bez toho, aby se domlouval s ÚP. Pokud nemáte mzdu smluvenou v pracovní smlouvě, tak o její výši může zaměstnavatel rozhodnout sám a Vám to dá jen na vědomí mzdovým výměrem. Může ji snížit až na zákonem povolené minimum, tzn. že musí dodržet zaručenou mzdu. A to natrvalo. A bude čekat, jak dlouho to vydržíte, takže pokud nepřistoupíte na jeho návrh skončit dohodou a výpověď Vám nedá, tak Vám opravdu nezbude než buď dělat za málo nebo se dohodnout na skončení.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
16. 2. 2009 16:52
Dobrý den,
v práci se šušká, že se začne radikálně řešit krize. Za prosinec už nám snížily platy a vypadáto, že se v tom bude pokračovat. Má otázka zní: má zaměstnavatel právo mi snížit o hodně výplatu a dát mi na výběr. Buď budu dělat za málo nebo můžu jít. Mám se tedy psychicky začít připravovat, že buď budu dělat více práce za méně peněz nebo když s tím nebudu souhlasit tak budu ze dne na den bez práce? Jaké práva mám a jaké zaměstnavatel?