Konec rodičovské dovolené

• (neregistrovaný)

17. 2. 2009 6:50

Dobrý den,
    ráda bych se zeptala, jak mám postupovat v mé situaci. 25. 10. 2009 mi končí po 3 letech rodičovská dovolená. Se zaměstnavatelem jsme sice o návratu do práce nemluvili, ale vzhledem k 2směnnému provozu a konci pracovní doby i ve večerních hodinách zřejmě předpokládá, že se nevrátím a místo mě nastoupila jiná paní. Ráda bych umístila děti ve školce již od září a jde mi o toto:
    Kdy mám dát výpověď zaměstnavateli?Abych nebyla vedená souběžně u 2 zaměstnavatelů? Doufám, že od září najdu uplatnění, ale kdybych místo nenašla a už jsem nebyla zaměstnancem u pův.zaměstnavatele, budu muset jít na úřad práce nebo jsem na rodičovské regulérně až do konce října, i když už nejsem registrovaná u zaměstnavatele? Děkuji Bára Štveráková

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 17. 2. 2009 7:00

xy5

Re: Konec rodičovské dovolené
      pokud budete dávat dítě na celý den do školky, tak to musíte oznámit na kontaktním místě a oni Vám přestanou platit rodičovský příspěvek
      pokud chcete nastoupit do nového zaměstnání od září, tak dejte u současného zam-tele výpověď tak, aby ji zam-tel obdržel nejpozději do 30.6. a PP skončí 31.8.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).