Re: Náhrada ztráty na výdělku
Aby si musel podat sám daňové přiznání, částka náhrady bez bolestného a poplatků lékaři by měla být vyšší 5000,- nad 5000,- se sráží zálohová daň, do 5000,- srážková daň
Já osobně si myslím, že to taky patří do roku 2009, protože to obdrží až v průběhu roku 2009.
Vyplněný formulář pošlete na Kooperativu.
Re: Náhrada ztráty na výdělku
Moc děkuju. A ještě jeden dotaz. Když vyplňuji starý formulář a 6. je výpočet náhrady, tak u prac. dnů vypočítám kolik je zameškaných prac. dnů u naší firmy, že? A na dalším řádku (kalend. dny) uvedu to co vyplatila sociálka na nemocenských dávkách? Potom 7. musím vyplňovat, když jsme nic nevyplatili? Já si volala na Kooperativu ale pořád tam mají obsazeno a přímo na Kooperativě tady u nás mi řekli, že nevědí co a jak protože nemají pobočku zaměřenou přímo na pracovní úrazy :-(
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
17. 2. 2009 8:08
Dobrý den. Vůbec si nevím rady. zaměstnanec měl pracovní úraz na konci roku 2008. Kolik musí překročit náhrada aby si sám podal daňové přiznání. A když mu to vyplatí až v roce 2009 předpokládám že to bude až v daňovém přiznání za 2009 i když byl úraz v roce 2008. Je to tak? Komu předám náhradu ztráty na výdělku, když už mám z OSSZ potvrzeno kolik zaměstnanci vyplatili? Kooperativě? Moc děkuji.