Re: nemám žádný doklad - můžu zaúčtovat?
Ano, peníze posíláme po řidičích. Tam faktura být neměla, jen nějaký doklad o nákupu plynové bomby pro kuchařky, které přímo v Řecku vaří pro kliety. Zboží nemělo být do ČR, ale zůstat v Řecku, jen mi paní prostě neposlala doklad o tom nákupu, jen mi podepsala výdaják. S tím už nic nenadělám, protože je to z července.
Re: nemám žádný doklad - můžu zaúčtovat?
Ano, peníze posíláme po řidičích. Tam faktura být
>neměla, jen nějaký doklad o nákupu plynové bomby pro
>kuchařky, které přímo v Řecku vaří pro kliety. Zboží nemělo
>být do ČR, ale zůstat v Řecku, jen mi paní prostě
>neposlala doklad o tom nákupu, jen mi podepsala výdaják. S
>tím už nic nenadělám, protože je to z července.
takže bohužel, výdej sice potvrzený je, ale daňový náklad z něj asi nevyčarujete.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
Od margarínu v televizi po nákupní AI agenty: Fascinující cesta e-commerce
Daňový trapas Říčan: Za vyšší daň z nemovitostí totiž může radnice, ne berňák
17. 2. 2009 9:55
Dobrý den, ještě jednou se ptám, protože včera se nikdo neozval. V létě jsme poslali 150EUR do Řecka za nákup plynové bomby k vařiči, ovšem nemám žádný doklad o nákupu. Pouze jsem s těmito penězi poslala výdajový doklad, který jsem chtěla podepsat a vrátit zpět, že peníze převzali. Mohu účtovat na základě tohoto výdajového dokladu? Asi nee, žhe.