Re: Prohlášení poplatníka vz.19 vše znov
Daňová poradkyně mi teď řekla, že to musí být opravdu ne těch nových, budete to všichni přepisovat??? MZ
Re: Prohlášení poplatníka vz.19 vše znov
A z jakého důvodu by měla být znovu vyplňována nová prohlášení? Když se měnil zákon o daních z příjmů, byly nové § a nové názvy, tak se muselo použít nové prohlášení s aktuálními uvedenými § a názvy. Ale teď přece oproti loňsku změna není.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
17. 2. 2009 15:48
Dobrý den, prosím o radu, dnes jsem si byla na FÚ pro tiskopisy a když jsem si brala nový vzor č. 19 Prohlášení poplatníka, paní na podatelně mi řekla, že musím mít se všemi i stávajícími zaměstnanci sepsáno toto nové prohlášení. To mi přijde divné to jako když má firma cca 200 a více zaměstnanců se všema to musí napsat znovu a nemůže pokračovat v prohlášení z předchozích let?? Já bych tedy pokračovala, páč ty tiskopisy jsou nové stále a pouze s novými zaměstnanci bych sepsala nový tiskopis.
Dnes není úřadní den a správce, který o tom ví jistě více než paní v podatelně není k dispozici. Potřebuji na tom dnes pracovat, tak prosím poraďte. Děkuji a přeji krásný den MarkétaZ