Re: Program MONEY+vyúčt.srážkové daně
pokud mám zkušenost, špatně načítá tuto srážkovou daň - o měsíc posunutou, protože ona je splatná jako by o dalších 30 dní později než je výplatní termín. Sestavu z programu používám jen jako podklad a vyúčtování zpracovávám podle šablony, která je na tomto serveru. Bára
Re: Program MONEY+vyúčt.srážkové daně
Pozor srážková daň se vykazuje v měsíci úhrady ne zaúčtování jako u zálohové, takže načtení o měsíc pozadu jak Vy říkáte je dobře a jesliže, se vakzuje na sestavě nedolatek, tak jste tam jednoduše do posledního slpupce neklepla úhradu. Doplňte ji a máte to dobře. Zdena
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
18. 2. 2009 8:21
Nevím si rady-pracuji v mzd.programu MONEY, každý měsíc srážíme a včas odvádíme srážkovou daň. Ovšem nyní při ročním vyúčtování daně vybírané srážkou se mi celková částka zobrazila jako nedoplatek, čemuž nerozumím.Kde jsem udělala chybu?? MOc dík yza odpověď.