Re: nemocenská-hodin.průměr
ježíši, děkuji moc!!! To jste mi krásně vysvětlila, proč do toho plete těch 12 měsíců...!
A nevíte, co všechno se musí při nemocenské odevzdat?? Chce po mě teď nějakou žádost - "Příloha k žádosti", kde se musí vyplnit hrubý příjem za každý měsíc - a vlastně celý rok. ...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
18. 2. 2009 11:22
Mám dotaz a omlouvám se, že se ptám na to, co se už ptali lidé přede mnou. Potřebuji se zkrátka ujistit, že jsem vše spočítala správně!Dnes na sociálce mne úřednice vyvedla z rovnováhy a z mé jistoty....
Z čeho se, prosím, vypočítává hodinový průměr na výpočet náhrady za nemocenskou? A konkrétně z jakého časového úseku? Já tvrdím že za poslední čtvrtletí (nemoc byla v lednu, použila jsem pro výpočet IV.Q 08). Úřednice na sociálce mi tvrdí že je to průměr za celý ROK! Tak co je vlastně správně??? Docela jsem se opotila :-(, protože je pochopitelně už vše odvedené, vyplacené...
Děkuji