Parkovné v garáži dle smlouvy-není dodat

• (neregistrovaný)

18. 2. 2009 16:57

Dobrý den, prosím o radu ohledně pakování firemního auta. Máme sepsanou slmouvu o nájmu nebytových prostor na parkování auta,každý měsíc hradíme částku za parkovné, ovšem na začátku roku 2008 chtěl příplatek za lepší parkovací místo. Já po něm chtěla dodatek na tyto měsíce, ovšem po roce stále žádný dodatek nesepsal, proto jsem postupovala podle dosavadní smlouvy a uhradila částku, která je sesmlouvaná. V lednu 2009 jsem uhradila opět částku za leden 2009, ovšm on mi na svou stvrzenku napsal parkovné za prosinec 2008 a ještě s datumem 31.12.08 Jenže já tuto částku neúčtovala do roku 2008, ale do roku 2009, protože 31.12.08 jsem žádné peníze nevydávala. Teď k otázce - mohu ten výdaj z pokladny mít zaúčtovaný v lednu 2009, podle skčného výdeje a mít k tomu připnutou stvrzenku, ovšem s tím, že on si vymyslel datum 31.12.08??
    2) Když mi teď zpětně dodá dodatek za leden - březen 2008, že mělo být hrazeno více, ale já mu ve skutečnosti uhradila bez dodatku, protože jsem jej v roce 2008 vůbec neměla, tak jak teď dád zpětně náklady do roku 2008? Mám si interním dokladem ještě vměstnat dohadnou položkou tu částku, co měla být uhrazena? Je to asi trošku nepochopitelné, ale teť v rychlosti nevím jak zformulovat požadavek

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).