Re: dovolena
ja vim ze chyba neni, ale on mi rikal ze mi tu dovolenou proste neprevede.. jeste si to kontroloval jestli mam doopravdy 20dni..ale pro me nastesti si nevsiml ze pricitaj ty 4dny z min. roku.me by jen zajimalo jestli zas muze prijit a v programu napsat z nimuleho roku 0dnu?
Re: dovolena
To, že vám slíbil dovolenou nad rámec ZP a pak si to rozmyslel, je jedna věc. Pokud jste 5 týdnů neměli ve smlouvě, asi to nikde neuhádáte. Na 4 týdny podle zákoníku práce nárok máte, ty vám upřít nesmí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
19. 2. 2009 11:49
dobry den, muj zamestnavatel mi "dal" dovolenou v roce 2008 25dni..pak si to rozmyslel v pulce roce a prepsal narok na 20dni??ma na to pravo delat si co chce ve mzdach?nyni mi z tech 20dnu z min. roku zbyly 4dny, ktere mi rek ze podle zakona neprevede do roku 2009, ale jeho nedbalosti se v programu automaticky pricetly a on si toho nevsiml..obavam se ze zase az to zjisti tak to prepise...vim ze na tyto 4dny narok mam..proto jsem mu teto chybe nerekla