Re: neuplatnění neschopenky
pokud mu někdo schválí dovolenou a neuvidíte neschopenku, tak přece nevíte, že ji měl vystavenou? Jinak bych se zeptala na OSSZ, jak postupovat - hlavně, aby z toho neměla nějaké problémy mzdová účetní. Zam-ec, pokud neschopenku si vystavil a nechce si ji uplatnit, tak pokud by měl mít z toho problémy, to je jeho problém, určitě by to neměl odnášet nikdo jiný za něj.
Re: neuplatnění neschopenky
Takto roztomile mi to minulý týden udělali dva zaměstnanci, naštěstí jsem se to dozvěděla hned v první den PN, tak jsem zvedla telefon a zavolala do ordinace, že nemocenskou čerpat nebudou a aby to tudíž neodesílali na OSSZ. Oni řekli dobře, neodešleme, vraťte nám všechny díly neschopenky a my to stornujeme. Zkrátka je to převelice zábavné. Dštím síru na všechny, kdož tento paskvil navrhli a zvedli pro něj ruku !!!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
20. 2. 2009 10:15
Je nějakej problém, když má zaměstnanec vystavenou neschopenku a nechce si ji u zaměstnavatele uplatnit a raději čerpá dovolenou?