Re: Dosud nepodepsané prohlášení-dát sle
byla bych tvrdá, zdanila bych bez podepsaného daň.prohl. - co když přinese, že na dítě již uplatňovat daň.zvýhodnění nebude?
pokud podepíší a předají pozdě, tak jim nebudete moci provést RZ, protože oni mohli mít podepsané daň.prohl. v lednu někde jinde
pokud chtějí dělat problémy, tak ať se jim to vrátí jako bumerang
Re: Dosud nepodepsané prohlášení-dát sle
-- moc děkuji za rychlou odpověď a radu. RZD jim nebudu dělat určitě, už mám pro ně nachystáno potvrzení o příjmech. Jen jsem nevěděla, co s tím lednem, takže dítě nedám určitě a co se slevou na poplatníka? Tu by jste dala nebo ne? Vím na 100% že jinde zaměstnáni nejsou ....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
Od margarínu v televizi po nákupní AI agenty: Fascinující cesta e-commerce
Daňový trapas Říčan: Za vyšší daň z nemovitostí totiž může radnice, ne berňák
20. 2. 2009 10:26
Prosím mzdovky o radu.
Naši zaměstnanci ze mě mají ale lehce srandu a dva mi dodnes nepodepsali prohlášení, to že jim neudělám RZD za 2008 už jsem zvětstovala dopředu (pokud neodevzdají max 16.2.).
Co ale s nimi, když dnes potřebuji udělat mzdy a prostě mi prohlášení nevrátili zpět .. jeden z nich má pouze slevu na sebe a druhý má i dítě.
Mám být tvrdá a slevy jim za leden neuplatnit, tzn. vyrovnalo by se jim to až v RZD 2009?
Copak napsat za datum v prohlášení - podpis ... počítám, že mi tam oba uvedenou datum ze začátku února ....
děkuji.