Re: student kombinované formy studia
To když studuje při zaměstnání dálkově, tak má nárok na slevu na studenta? Na potvrzení je pouze že je studentem kombinované formy studia bakalářského studijního programu. Omlouvám se za nevědomost, ale dělám mzdy chvíli a nesetkala jsem se s tím
Re: student kombinované formy studia
Dokonce je to tak, že pokud by u Vás začal pracovat např. v prosinci, tak se odečítá sleva za všechny měsíce, kdy byl student. Já sama jsem studovala dálkově a bez problémů jsem si slevu uplatňovala. Dokonce jde i dále uplatňovat slevu na vyživované dítě, pokud je mu méně než 26 let a bydlí u rodičů (ikdyž je to docela nelogické, ale skutečně je to tak).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
20. 2. 2009 10:50
v únoru 2009 nastoupil zaměstnanec, donesl potvrzení o studiu, že je studentem kombinované formy studia bakalářského studijního programu. Tvrdí, že je to studium při zaměstnánía má potvrzení , že tuto VŠ studuje od září 2008-8.2.2009. Tento rok nikde nepracoval, ani nebyl na úřadu práce.Teď jsem z toho zmatená, jak zjistím, že je toto studium není denní, že nemá nárok na slevu za studenta? Nevíte, kde bych si o tom něco přečetla?
Děkuji