Re: ošetřování člena rodiny
>dobrý den . chtela jsem se zeptat.. na očr. byla jsem
>nemocná s dcerou 9 dni, ukončení očr jsem předala
>zamestnavateli 31,1. kdo mi vplati očr a kdy.. je unor a
>zatim jsem nedostala při výplatách dávek nic jen
>zkrácenou výplatu.. je možné že zbytek penez .. dostanu
>dalčí měsic tj. až se budou vyplácet nové dávky v březnu
Zaplatí Vám to OSSZ buď na účet nebo složenkou, to sama zvolíte na IV. dílu Rozhodnutí o potřebě ošetřování, zaměstnavatel to odevzdá spolu s přílohou o započitatelných příjmech a jak mi bylo řečeno na OSSZ maj toho hodně a prý výplata bude trvat ještě déle než dřív, takže dost dlouho. Nezbývá, než čekat...
Souhlasím,údajně na to mají měsíc, ale to záleží taky na tom, kdy jim to zaměstnavatel předá. Navíc s vyplácením nebyli nikdy kdovíjak rychlí, ani když vypláceli jenom malé organizace, takže to chce obrnit se trpělivostí....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
21. 2. 2009 14:21
dobrý den . chtela jsem se zeptat.. na očr. byla jsem nemocná s dcerou 9 dni, ukončení očr jsem předala zamestnavateli 31,1. kdo mi vplati očr a kdy.. je unor a zatim jsem nedostala při výplatách dávek nic jen zkrácenou výplatu.. je možné že zbytek penez .. dostanu dalčí měsic tj. až se budou vyplácet nové dávky v březnu