Ošetřování člena rodiny

• (neregistrovaný)

21. 2. 2009 14:21

dobrý den . chtela jsem se zeptat.. na očr. byla jsem nemocná s dcerou 9 dni, ukončení očr jsem předala zamestnavateli 31,1. kdo mi vplati očr a kdy.. je unor a zatim jsem nedostala při výplatách dávek nic jen zkrácenou výplatu.. je možné že zbytek penez .. dostanu dalčí měsic tj. až se budou vyplácet nové dávky v březnu

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 21. 2. 2009 14:23

jean21@seznam.cz (neregistrovaný)

Re: ošetřování člena rodiny
      >dobrý den . chtela jsem se zeptat.. na očr. byla jsem
      >nemocná s dcerou 9 dni, ukončení očr jsem předala
      >zamestnavateli 31,1. kdo mi vplati očr a kdy.. je unor a
      >zatim jsem nedostala při výplatách dávek nic jen
      >zkrácenou výplatu.. je možné že zbytek penez .. dostanu
      >dalčí měsic tj. až se budou vyplácet nové dávky v březnu

• 21. 2. 2009 14:39

IvaVa (neregistrovaný)

Zaplatí Vám to OSSZ buď na účet nebo složenkou, to sama zvolíte na IV. dílu Rozhodnutí o potřebě ošetřování, zaměstnavatel to odevzdá spolu s přílohou o započitatelných příjmech a jak mi bylo řečeno na OSSZ maj toho hodně a prý výplata bude trvat ještě déle než dřív, takže dost dlouho. Nezbývá, než čekat...

• 21. 2. 2009 17:31

Renata (neregistrovaný)

Souhlasím,údajně na to mají měsíc, ale to záleží taky na tom, kdy jim to zaměstnavatel předá. Navíc s vyplácením nebyli nikdy kdovíjak rychlí, ani když vypláceli jenom malé organizace, takže to chce obrnit se trpělivostí....

• 23. 2. 2009 9:05

xy5

pokud jste nedoložila potvrzení o trvání ošetřovného (ošetřovné přecházelo do dalšího měsíce), tak dostanete zaplaceno najednou až budou likvidovat únorové neschopenky (tzn., že Vám přijde nejdříve koncem března)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).