Re: Money - začátečník
Dík za reakci Anonyme!! tak teď sem se v tom fakt zamotala. Prostě, kduž dám rozvahu k 1.1., tak součet aktiv a pasiv je za sledované období u obou 0,- , aleod začátku roku to mám 140 ve prospěch aktiv. Ale já jsem do dala vytisknout k 1.1.09 - to ještě žádný pohyb nebyl.... A jak mám zkontrolovat ty počáteční stavy? Já to kontroluju jenom v obratové předvaze a v pohybech na účtech a to mi sedí. achjo
ruším dotaz!!!
Ruším dotaz, jem co jsem ho napsala, tak se si uvědomila, že se ptám na kravinu! :o))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
23. 2. 2009 9:54
Mohu poprosit někoho, kdo má zkušenosti s Money? Začínám. Zadala jsem si počáteční stavy v roce 2009. Obratová předvadha mi sedí, k 01.01. i po 2 měsících účtování mám na MD/D na účtu 701 stejně. Ale když si k 01.01.2009 vyjedu rozvahu, tak tam mám asi 140 tis rozdíl. Už jsem z toho docela špatná, mohl by mi někdo poradit ja na to? Za každou reakci děkuji!