Účetní program

• (neregistrovaný)

24. 2. 2009 16:00

Prosím o zkušenosti s účetními programy, přecházíme z Heliosu orange na něco jednoduššího.
    Co potřebuji - podvojné účetnictví
    - zpracování rozvahy a výkazu zisků a ztrát
    - mzdy do 10 zaměstnanců (ovšem s nepravidelnou pracovní dobou)
    - možnost el.podávání na OSSZ
    - převod výpisu z účtů v el.podobě do účta
    - zpracování přiznání DPH
    - hezky zpracované saldokonta
    - fakturace s možností rozkopírování dokladů
    - pokladna

Zabýváme se službami (pronájem a správa nemovitostí). Ráda bych jednoduchý, ale spolehlivý program, rychle reagující na změnu legislativy a se slušnou zákaznickou podporou.
    Ráda bych prostředí windows a zajímavou cenu...
    Kvůli nepravidelné pracovní době zaměstnanců se zdá, že většina programů nesplňuje požadavky v základní verzi a musela bych dokupovat rozšířené moduly mezd. Stáhla jsem si demo Pohody, dívala se na Money (to má ovšem rozšíření mezd hooodně drahý). Pohoda se zdá v pohodě, až na ty mzdy....

Prosím, podělte se zkušenostmi.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 24. 2. 2009 16:55

Lenina (neregistrovaný)

Re: Účetní program
      Zkuste www.mrp.cz

Dělám na něm 10let a jsem spokojená jak s cenami tak službami

• 24. 2. 2009 19:41

j_ana (neregistrovaný)

Tak mě zrovna program mrp absolutně nevyhovoval... pracovala jsem již s hodně programy, ale tenhle mi přišel neskutečně složitý a místy nelogický.. Možná je teď jiný, ale já ho pokládám za nejhorší, v jakém jsem pracovala... Osobně mi nejvíc vyhovuje Pohoda - až na ty mzdy a mě třeba nevyhovuje právě saldokonto - chybí mi roztřídění podle firem.. dokoupili jsme i Report na úpravu formulářů, že si sestavu sestavíme sami, ale ani tak to nejde...
      Hodně spokojená jsem byla i s Winduo, ale tam zase nejsou vůbec mzdy..

• 25. 2. 2009 7:18

s (neregistrovaný)

Zkuste se podívat na EKONOM, já jsem s ním spokojená myslím, že by vaše požadavky splnil. Proram je pro malé a střední firmy. www.ekonom-system.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).