Re: Lístek na peníze - nemoc z roku 2008
Podle mne a někde jsem to i četla by nemocný z roku 08 měl donést ještě staý lístek na peníze. U nás vydávají oba dva. Já jsem to řešila tak, že jsem to u nového lístku na peníze dopsala na zadní stranu.
Re: Lístek na peníze - nemoc z roku 2008
u nás lékaři (naštěstí) pro "staré" neschopenky vydávají "staré" potvrzení o trvání prac. neschopnosti
již se to tu řešilo, že potvrzení o trvání prac. neschopnosti se i pro "staré" PN mohou vydávat i ty nové, ale ukončení PN musí být na starém tiskopisu
případně se zeptejte na své OSSZ, zda to tak budou respektovat -abyste neměla zbytečné problémy při kontrole (podle zdejších ohlasů zjišťuji, že OSSZ nejedou podle stejné metodiky - alespoň mi to tak připadá)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 2. 2009 10:50
Zaměstnanec, nemocný z roku 2008 za únor přinesl od lékaře "lístek na peníze" již na novém tiskopisu. Je to tak správně? Neměl by to být ještě starý tiskopis, když je to nemoc z roku 2008? Děkuji za odpověď