Počet za-nců k 1.12. - už fakt nevím

• (neregistrovaný)

26. 2. 2009 14:34

Dobrý den, prosím Vás, už fakt nevím co a jak. Z těch veškerých přiznání je mi tak zle, k vyúčtování daní z příjmu FO jsem přiložila povinnou přílohu 1, kde se měl uvést počet za-nců k 1.12. Teď nevím jestli jsem to nevyplnila úplně blbě. Napsala jsem tam 30. Tzn. 5 za-nců + 25 dohodářů. OVŠEM.... Su už tak zblblá, nevím zda se tam mělo psat jako kolik zrovna toho 1.12. pracovalo, nebo kolik bylo celkem od začátku roku áááž do toho 1.12. Ty DPP byly totiž v průběhu léta, toho 1.12. už byla dohoda skončena. čili přímo 1.12. pracovalo 5 osob, ale od 1.1. do 1.12. bylo vedeno celkem 30 mzdových listů. Co tam mělo být za číslo??? 30 nebo 5?? Bylo mi tady razeno, že tam mělo být napsáno kolim k 1.12. vedeme celkem mzdových listů. Dnes mi vovlal správkyně, že se jí to nelíbí, toš už fakt nevím. Jestli tam mělo být pouze těch 5, tak můžu jí to tam dát dodatečně opravené, dávaj za to postih?? Mě už fakt omejvají...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 26. 2. 2009 15:13

Martina Dvořáková (neregistrovaný)

Re: počet za-nců k 1.12. - už fakt nevím
      Podle mě tam má být počet k 1.12.2008 - to znamená kolik máte k tomu datu zaměstnanců. A postih Vám za ti určitě nedají. Stejně je to jen další byrokratický lejstro v podstatě k ničemu.

• 26. 2. 2009 16:08

Jana O. (neregistrovaný)

Zase to mám špatně.. ááách jo, pořád opravovat samé blbosti, které jsou jim k ničemu. Díky moc.

• 27. 2. 2009 8:55

AM (neregistrovaný)

Podle přílohy č. 1 rozděluje MF mezi obce hrubý výnos z daně z příjmů (z. 230/2000 - procento,..., stanovené v závislosti na poměru počtu zaměstnanců v obci, vykázánému v příloze k vyúčtování .., k celkovému počtu zaměstnanců takto vykázaných v ČR, a to podle stavu k 1. 12. ....).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).