Re: * do kdy mi zaměstnavatel udělá daně
dřív jste se nestaral, nyní byste se starat měl
pokud jste nezažádal o RZ, tak máte jedinou možnost - udělat si daň.př. na FÚ sám
když jste nepodepsal daň.prohl., tak jste tedy ani nepodepsal, že žádáte o slevy na daních na letošní rok - takže budete daněn bez podepsaného daň.prohlášení
ve vlastním zájmu se zeptejte na své mzdové účtárně, co jste zanedbal a co byste mohl napravit
Re: * do kdy mi zaměstnavatel udělá daně
No už máte jedině takovou možnost, že si podáte sám daňové přiznání... Ono, musíte podepsat na nový rok, tedy 2009 růžové prohlášení, ale to za vámi měl zaměstnavatel s tím přijít... jinak nevím jak Vám zdanil leden... A pokud se jedná o vrácení daní tak to byl termín do 16.2. kdy Vy sám! jste měl jít požádat zaměstnavatele aby Vám to udělal....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 2. 2009 15:11
jsem zaměstnanec a zaměstnavatel mi zatím
nedal podepsat takový ten růžový papír, aby za mě udělal daně
za loňský rok
je to i za zaměstnance do konce března?
a je to zaměstnavatele povinnost, nebo musím já za ním, aby to udělal?
změnil jsem vloni místo, zaměstnavatel je v jiném městě
teda já sedím pořád na stejné židli
ale jak to dnes je, byl jsem ve státním a teď v soukromém, který to pro ten stát dělá a dřív jsem se o tohle nestaral :-))